نویسنده: گروه علمي سطح مقاله: مقدماتی دفعات بازدید: 3817 تاریخ ارسال: ۲۷/۰۸/۱۳۸۷ طبقه:  علمی
دادن امتیاز به این مقاله:

رابطه انار و دیابت


برگشت ارسال مقاله صفحه اصلی

در افراد مبتلا به دیابت احتمال بروز بیماری‌های قلبی، عروقی و تصلب شرائین بسیار بالا است. قند خون در مقادیر بالاتر از محدوده طبیعی عامل بسیاری از مشکلات جدی و وخیم شدن وضعیت بیمار است. در کشور ما بیشتر افراد مبتلا به دیابت یا بی توجه به دستورات دارویی و غذایی خود نسبت به عوارض دیابت سهل انگارند و یا به علت ترس از عوارض دیابت و ناآگاهی خود را از مصرف بیشتر مواد غذایی محروم می کنند. غافل از اینکه بسیاری از این مواد غذایی برای آنها لازم و مفید است. پژوهش ها در زمینه مصرف انار روی وضعیت دیابت افراد مبتلا انجام شد. نتایج این پژوهش‌ها نشان داد که انار با وجود ده درصد قند نه تنها موجب افزایش قند خون در بیماران دیابتی نمی‌شود، بلکه در بهبود وضعیت قلبی، عروقی آنها در پیشگیری از وارد شدن زیان‌های ناشی از بالا بودن قند خون به قلب و عروق و اکسید شدن چربی‌ها در جدار عروق مفید است و این مساله انار را از بین دیگر میوه‌ها با اهمیت‌تر کرده است. افراد دیابتی می‌توانند روزانه یک سروینگ از سهم میوه مصرفی خود را به انار اختصاص دهند. یک دوم انار متوسط معادل یک سروینگ میوه است و بهتر است که به صورت میوه انار و همراه با دانه‌های آن مصرف شود تا آب میوه تا از فیبرو آنتی اکسیدان‌های بیشتر بهره‌مند شوید. به علاوه اینکه میوه در مقایسه با آب میوه یا عصاره آن اثرات بهتری بر کنترل قند خون ایجاد می‌کند.



نسخه قابل چاپ

ارسال به میل دوستان

امتیاز این مقاله:  3.3    از 906رای

           :powered by
designed by setiran (danial net)
برگشت